Premierul italian Silvio Berlusconi chema la Villa Certosa din Sardinia si femei din Europa de Est, cel mai probabil din Romania, care ii spuneau "Papi", relateaza "La Repubblica", citand un fotomodel italian prezent la petrecerile politicianului.
"In fiecare zi apar tot mai multe detalii picante despre premierul italian si petrecerile sale cu femei tinere. Situatia devine tot mai penibila pentru premier, in timp ce tot mai multe participante la petrecerile sale incep sa dea totul in vileag", informeaza La Repubblica, potrivit NewsIn.

Fotomodelul Barbara Montereale a fost una dintre cele trei femei pe care Berlusconi le-a invitat la resedinta sa la 4 noiembrie, exact in ziua in care a fost ales actualul presedinte american, Barack Obama. Montereale, in varsta de 23 de ani, sustine ca a primit 10.000 de euro de la Berlusconi pentru a fi prezenta la el acasa.

Montereale a facut si fotografii, in seara de 4 noiembrie, la resedinta politicianului de 72 de ani, pe care le-a si pus la dispozitia "La Repubblica". In fotografii se poate vedea cum Montereale si alte doua femei se dezbraca in baie.

Fotomodelul italian spune ca a participat si la petreceri in Villa Certosa, din Sardinia. "Cele mai multe femei erau straine, din Europa de Est, cel mai probabil Romania. Toate femeile il numeau 'Papi' ", a dezvaluit modelul.

O alta informatie aparuta in presa italiana, potrivit Tagesanzeiger, este ca cel care ii intermedia lui Berlusconi contactul cu tinere femei pentru petreceri era Gianpolo Tarantini, un antrepenor in constructii din sudul Italiei. Tarantini este cunoscut pentru legaturile sale cu lumea interlopa si pentru faptul ca este furnizor de cocaina si de tinere care lucreaza pentru firme de escorta.

O serie de fotografii cu vila Certosa au aparut de curand in presa, prezentand tinere cu sanii goi sau un barbat complet dezbracat. Ulterior, mai multe tinere au declarat public ca au fost platite pentru a participa la petrecerile de pe properitatile premierului, la Roma si Sardinia, de catre un om de afaceri din Bari, anchetat pentru coruptie. Berlusconi a denuntat acuzatiile ca fiind "ordinare".

Potrivit unor surse, la Villa Certosa au trecut, in ultimii ani, cele mai frumoase femei din Italia - modele aspirante, actrite, staruri de cabaret sau majorete. Fetele erau foarte tinere, de la 17, 18 ani, pana la maximum 28-29 de ani. Cind le primeste la vila, Berlusconi le ofera o bijuterie in forma de fluture, ca un fel de contract sau sigiliu.

Villa Certosa este giuvaerul premierului italian, locul in care acest barbat de aproape 73 de ani, arogant si milionar, isi primeste prietenii, conduce reuniuni informale ale Cabinetului, incheie sau pregateste tranzactii sau acorduri politice, ii copleseste cu atentii pe liderii din intreg spectrul politic si isi tine prietenele pe genunchi sau le plimba prin parc, comenteaza presa internationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.