Loredana surprinde din nou. Daca aveti impresia ca Sexting este titlul noului hit al divei, v-ati inselat, deoarece veti fi uimiti sa descoperiti faptul ca acesta este numele cartii scrise de catre una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone atat pentru cariera sa in muzica dar si pentru povestirile sale despre viata, sex si barbati.
Sexting reprezinta o noua modalitate prin care Loredana ni se arata exact cum este ea: efervescenta, dinamica, surprinzatoare, uneori socanta. O sa descoperim o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila.

Semnificata titlului este la fel de incitanta ca si continutul acesteia. Sexting reprezinta combinatia intre cuvintele sex siteasing, noul trend in conversatii despre sex. De aceea, cartea poarta numele de SEXTING. Tocmai pentru ca Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile… intimitatea ei, fapt ce poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele cartii.

”Imaginati-va cand veti citi aceste texte ca au ajuns la voi direct din emailul meu privat, din mesageria personala...Sexting placut!”

In randurile cartii vom trai si analiza alaturi de Lori micile intamplari cotidiene care ne fac viata mai vesela, vom afla detalii din spatele scenei.

Loredana ne propune o carte despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena, barbati etc.

”Hello! Sunt Lori si o sa va povestesc despre toale, pantofi, parfumuri, cercei, sclipici, genti, farduri, rujuri, da, da, da de toate fleacurile astea care ne fac fericite, pentru ca, recunosc, eu una sunt dependenta de toate astea ti inca multe altele... ti nu de ieri de azi.”

Asadar, daca vrei sa patrunzi intr-o lume extraordinara, nu mai sta pe ganduri si cauta Sexting by Loredana Groza incepand cu 25 iunie in librarii si la toti distribuitorii de carti din Romania, dar si direct de pe site-ul www.coreuspublishing.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.