Nu mai privisem de mult ceva senzational la OTV. Vineri noapte, telefonul unui prieten m-a pus pe fuga. Am ajuns acasa, am deschis televizorul si...

Am vazut minunea: pe ecran scria mare cu litere rosii, ingrijoratoare: "Bomba anului in Romania - Iosif Costinas si-a inscenat propria moarte". Stiam de moartea suspecta a jurnalistului timisorean, dar imi iesise din minte povestea. Cum sa va spun, ale zilelor nimicuri. Dintr-o data, Dan Diaconescu ma reconecta cu seriozitate la un caz extrem de complex. In studioul cochet si aranjat festiv, ca de fiecare data, alaturi de amfitrion se mai aflau dl Braia, o doamna din Topoloveni, stomatolog de profesie, care venise cu o fotografie a sotului dinsei ce semana, la o privire sumara, cu Bebe Costinas.

Suna fel de fel de oameni, la un moment dat nu prea mai intelegeam mare lucru, suna si un politist si Lucia Hossu Longin, care neaga ferm vreo asemanare intre cei doi, si lucrurile par sa se infunde. Sint pe punctul de a schimba pe Discovery cind, ce sa vezi, suna fata presupusului Costinas ca sa spuna ca domnul din fotografie e tatal ei si nicidecum sotul doamnei. Fantastic si incredibil. E curat conspiratie aici! Cum ar veni, cel care era suspectat a fi Costinas, adica sotul doamnei stomatolog, dl Mihai pe numele lui, nu e nici pe departe sotul doamnei si cu atit mai putin Bebe Costinas.

Mai departe, fiica domnului Mihai, adica fata vitrega a stomatoloagei, spune ca a vorbit cu o persoana care l-a vazut pe tatal ei, respectiv pe falsul Bebe Costinas, in ziua de, la ora cutare, la statia de metrou Pacii. Inainte, sunase o doamna din Moeciu, parca, la care dl Mihai avea niste datorii. Le achitase, e drept, dar cu un act de identitate fals, care dovedea ca locuieste intr-o biserica. Or, clar, in biserica nu locuia nimeni. In final, ne-am lamurit: Mihai era un escroc sentimental. Sper ca ati inteles ceva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.