Fanii muzicii electro vor avea parte de o seara incendiara vinerea aceasta. Renumita trupa Mixhell va sustine un concert live la Bucuresti, pe 26 iunie 2009, in club Fabrica, incepand cu ora 20:00. Show-ul din Romania face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album Mixhell Da Boom.
In opening act, vor performa cei de la Junkyard, Gojira, Unlocka si AKM. Reprezentantii Mixhell le promit fanilor un spectacol dinamic si exploziv, in cadrul caruia vor putea asculta piese precum Easy love favelablast, The kids are alright sau Radio Libido.

Mixhell, renumitul proiect al lui Iggor Cavalera, ex. baterist Sepultura, reprezinta una dintre cele mai de succes trupe electro originare din Brazilia.

Dupa mai bine de 10 ani petrecuti alaturi de Sepultura, Cavalera a adoptat un stil total diferit, dand nastere proiectului Mixhell. Trecerea de la trash metal, stil care l-a consacrat, la electro a fost una foarte fericita pentru Iggor Cavalera, iar in numai trei ani Mixhell a patruns in universul electro, devenind una dintre cele mai apreciate trupe din Europa.

Mixhell, una dintre cele mai de succes trupe electro originare din Brazilia, este formata din duo-ul Iggor Cavalera, ex. baterist Sepultura, alaturi de sotia sa, Laima. Nascut in septembrie 1970 in Belo Horizonte, Brazilia, Cavalera este fratele mai mic al vocalistului Max Cavalera, alaturi de care a pus bazele Sepultura, una dintre cele mai influente trupe de trash metal ale anilor ’80.

Dupa ani de succese in zona de metal, Max a parasit trupa Sepultura in 1996, urmat de fratele sau Iggor, in 2006. La scurt timp dupa aceasta, Iggor Cavalera a adoptat un stil muzical total diferit, lansand proiectul electro Mixhell, impreuna cu Leyton. In scurt timp proiectul a cunoscut o crestere spectaculoasa, astazi Mixhell situandu-se printre cele mai renumite trupe electro din Europa.

Pretul unui bilet este de 35 de lei si poate fi achizitionat de pe site-ul www.ticketpoint.ro sau la intrarea in club.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.