Dintr-un cuplu hotarat sa traiasca "fericit pana la adanci batraneti", Brad Pitt si Jennifer Aniston au ajuns sa nu mai dea doi bani pe fidelitate. Primul se pare ca e indragostit lulea de Angelina Jolie, partenera lui din "Mr. and Mrs. Smith". Jennifer nu se lasa insa mai prejos: fotoreporterii de la National Enquirer au surprins-o cu Vincent Cassel, sotul italiencei Monica Bellucci. E stiut: unde-si baga Angelina coada se dezlantuie iadul. Superba vedeta are experienta in destramarea cuplurilor: pe Billy Bob Thornton l-a despartit de Laura Dern inainte de a-l lua de sot, apoi se spune c-ar fi avut aventuri cu Ethan Hawke, pe cand acesta era insurat cu Uma Thurman, si cu Olivier Martinez, iubitul lui Kylie Minogue. Lui Brad Pitt pare ca i-a luat mintile.

"Se comporta ca un copil in prezenta ei. Parca nu mai are discernamant, uita imediat de nevasta. E fascinat de tot ce spune si face Angelina si nu-si poate lua ochii de la ea", spun colegii de platou ai celor doi. Ipostazele in care au fost surprinsi Angelina (29 ani) si Brad Pitt (39 ani) sunt comentate de psihologului Lois Mueller, expert in descifrarea limbajului trupului, citat de National Enquirer: "Atractia dintre ei este evidenta. Nu pare doar o prietenie nevinovata, cum sustin ei, arata ca doi indragostiti".

Cei doi au avut timp sa se cunoasca destul de bine, avand in vedere ca scenariul filmului in care joaca impreuna prevede scene fierbinti de sex, pentru care au fost nevoiti sa renunte la haine. insa fotografiile care au pus-o pe jar pe sotia lui Brad, Jennifer Aniston (35 ani), au fost facute in afara platoului, in timpul liber al celor doi "colegi". intr-o prima faza, dupa ce zvonul adulterului i-a ajuns la urechi, vedeta din serialul "Prietenii tai" a fost cuprinsa de furie si a facut scene de gelozie. insa la sfarsitul lunii trecute a calcat in strachini chiar dupa reteta sotului infidel. in seara de 21 noiembrie, in Chicago, un fotograf a surprins-o in compania lui Vincent Cassel, sotul superbei actrite italience Monica Bellucci, intrand intr-un restaurant si apoi iesind (dupa trei ore) si plecand impreuna. "Cassel a asteptat-o in fata hotelului Four Seasons, a urcat-o in masina si au plecat sa ia masa la un restaurant mexican, "Chilpancingo". Au stat acolo de la 7.55 la 11.10 si mi-a spus un chelner ca au baut margarita, povesteste fotograful Mustafa Kalili. Au incercat sa se ascunda de aparatul meu de fotografiat - ea in spatele unei tetiere, el intorcandu-si fata, ca sa nu fie recunoscut."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.