Hennes & Mauritz (H&M), retailer-ul de moda suedez, a dezvaluit numele celui care va crea urmatoarea colectie a companiei: designer-ul britanic de accesorii Jimmy Choo.
Designer-ul Jimmy Choo va crea pentru H&M Oficialii H&M au anuntat ca faimosul designer de accesorii va lansa colectia in 200 dintre magazinele companiei in ziua de 14 noiembrie 2009. Colectia va fi compusa din incaltaminte si genti, dar va fi completata si de o linie vestimentara, in ton cu accesoriile.

De asemenea, designer-ul va crea o colectie speciala de pantofi, genti si accesorii pentru barbati.

“Ne plac creatiile lui Jimmy Choo si apreciem inspiratia lui de a crea si o linie vestimentara pentru a accesoriza pantofii si gentile, cand in aceasta industrie se lucreaza invers din acest punct de vedere”, declara Margareta van den Bosch, creative designer pentru H&M, adaugand totodata ca aceasta este prima data cand compania colaboreaza cu un designer renumit de accesorii.

Tamara Mellon, presedinte si co-fondator Jimmy Choo, considera ca brand-ul sau va aduce un aer sofisticat produselor H&M, o colectie accesibila, dar, in acelasi timp, rafinata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.