Lucian Viziru a fost intotdeauna considerat un veritabil Playboy. Recent Rubinu din telenovela Regina de la Acasa TV a pus mana pe una dintre cele mai ravnite vedete TV din perioada post ceausista: Tania Budi.
Vara aceasta aduce in prim- plan un nou cuplu din showbizul romanesc. Lui Lucian Viziru, actorului din Regina nu-i pasa catusi de putin ca Tania Budi, fosta vedeta TVR, este cu aproape 8 ani mai mare decat el. Desi este genul de relatie neasteptata, avand in vedere ca pana acum cei doi nu au avut nicio tangenta in plan profesional sau monden, Lucian si Tania par sa se potriveasca de minune.

De aproximativ trei saptamani, cei doi traiesc o adevarata poveste de dragoste, inceputa, se pare, la malul marii. Cuplul a fost vazut recent pe litoral, in ipostaze tandre, de-a dreptul graitoare pentru cel care ne-a relatat episodul. Sursa noastra ne-a declarat ca cei doi se plimbau romantici pe malul marii, undeva in Vama Veche, tinandu-se strans de mana, ca si cand le era teama sa nu-i ia valul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.