Nu ar fi ajuns nici pe jumatate la fel de faimos precum fiica sa. Totusi, Roger Winslet a fost incantat cand s-a intrevazut sansa unui strop de glorie hollywoodiana.
Potrivit "Daily Mail", tatal actritei Kate Winslet, un muzician care canta in doua formatii, a declarat ca una dintre melodiile sale era pe lista celor dintre care va fi ales soundtrack-ul filmului "Snatch", in regia lui Guy Ritchie.

Asta cel putin pana a aflat fosta doamna Ritchie, adica Madonna. Roger sustine ca, in momentul in care diva pop si-a dat seama cine e fiica lui, sansele melodiei sale au scazut brusc. Cantecul in cauza a fost produs de Bidgie Reef&The Gas, un parteneriat intre Roger, in varsta de 70 de ani si prietenul sau, veteran al rockului, Pete Brooks.

"Eu si Pete am auzit ca Guy Ritchie face o continuare a filmului "Lock Stock", asa ca un prieten comun i-a trimis o caseta cu melodia pe care abia o scrisesem, de fapt era primul nostru cantec", isi aminteste tatal lui Kate Winslet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.