Daca la majorat visa ca va ajunge un mare agent de turism, acum, la 18 ani de cariera, Romanita si-a pus in g?nd sa devina turist cu norma intreaga.
Dupa atatia ani de munca in care nu s-a putut bucura cu adevarat de vacanta, creatoarea de moda si-a facut cadou o croaziera de lux care va dura nu mai putin de 180 de zile. Mai mult, Romanita spera ca va imbina utilul cu placutul si, in timpul periplului sau prin lume, va tine si cateva prezentari de moda pe vas.

Ieri, pe 18 iunie, Romanita si-a sarbatorit cu surle si trambite majoratul in cariera, evenimentul in cinstea caruia a dat o megapetrecere cu peste 200 de invitati la Clubul Diplomatilor, majoritatea invitatilor fiind clienti mai vechi si mai noi, care nu au parasit-o nici pe timp de criza. “Orice marca are viata ei si «destinul» ei.

De vreme ce ne populeaza existenta, mintile si sufletele, de vreme ce interactionam cu ele pe toate palierele vietii cotidiene, a devenit un truism faptul ca marcile sunt entitati vii, care se nasc, traiesc si ajung la maturitate. Numele si casa «Romanita» sunt ca si primul meu copil in care am investit enorm si de care sunt foarte mandra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.