In cadrul Licitatiei caritabile pentru copii, editia 2009, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta, vedete si personalitati autohtone 'au renuntat' la obiecte personale in favoarea copiilor de la spitalul Marie Curie
In timp ce Roberta Anastase s-a despartit de stiloul Montblanc primit de la tatal ei, stilou cu care a semnat, ca Presedinte, prima lege la Camera Deputatilor, adjudecat de catre Liliana Turoiu-Udrea, pentru suma de 2.000 RON, Romanita Iovan a donat o papusa din portelan, din propria colectie, cu 1000 RON.

Mihaela Radulescu a trimis voluntar o agenda Hermes, pentru a servi ca Agenda de fapte bune. Modelul achizitionat pentru licitatie, preferatul vedetei, nu a fost insa licitat. Astfel, toate obiectele neadjudecate 'se muta' de maine seara pe site-ul okazii.ro, spre a fi licitate.

Andreea Antonescu si Rocsana Marcu si-au disputat indelung manusile lui Coulthard, intr-un final, Rocsana ridicand miza la 4.300 RON, suma de la care Andreea a incetat sa liciteze. Rocsana a mai licitat si impotriva Mihaelei Radulescu pentru “Jurnal 2003-2009”, cartea Oanei Pellea, cu autograful autoarei, dar s-a oprit la 2.100 RON in favoarea Mihaelei, care a supralicitat, adaugand 400 RON.

Un element surpriza din partea organizatorilor, a fost cartea lui Ethan Hawke, Ash Wednesday, donata voluntar de catre Cristina Bazavan, cu autograful autorului. Cartea a fost adjudecata de Daniela Banut, cu suma de 700 RON.

Printre licitaorii activi s-au numarat Mihai Georgescu, Andreea Antonescu, Florentina Opris si Adina Postelnicu (ex-Heaven), care a obtinut pentru 850 RON cartea lui Grigore Cartianu “Hagi”, cu autograful autorului si al lui Gheorghe Hagi.

Prima TV a fost de asemenea un partener activ al licitatiei. Andreea Raicu a donat un pix Montblanc, adjudecat cu 800 RON de catre Mihaela Ionescu, in timp ce o icoana din lemn donata de Virgil Iantu va fi disponibila pe okazii.ro. Desi nu a reusit sa ajunga la licitatie, Serban Huidu si-a rascumparat prin telefon, cu 2.200 RON, propriul sombrero donat. O alta rascumparare a venit din partea fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, care a recuperat cu 500 RON caricatura Oanei Lis, in timp ce fetele de la Bambi au licitat 700 RON pentru propria fructiera VMF.

Printre donatorii participanti la eveniment s-au mai numarat Andrei Hrebenciuc, AlexandruArsinel, Cosmina Pasarin, sotii Boureanu, Andreea Raicu si altii.

“Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009” a incheiat seara cu aproape 40.000 RON mai mult pentru contul Asociatiei Inima Copilor. Suma s-a adaugat celorlalte donatii care sprijina deschiderea primei sectii de cardio-chirurgie dedicata exclusiv copiilor din Bucuresti, la spitalul “Marie Curie”.

Proiectul Asociatiei Inima Copiilor, poate fi sustinut in continuare donand cate 2 euro/sms la 858, donand online pe inimacopiilor.ro sau licitand de maine seara, pe site-ul okazii.ro obiectele neadjudecate.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.