Gary Barlow, membru al trupei Take That, nu suporta incaltamintea feminina cu talpa joasa, motiv pentru care le-a interzis tuturor membrelor echipei de turneu sa poarte asemenea pantofi
Potrivit apropiatilor cantaretului, Gary nu suporta sa vada pantofii de balet, pentru el chiar si cea mai frumoasa femeie devenind urata, in cazul in care ar purta acest tip de incaltaminte, informeaza The Post Chronicle, citat de NewsIn.

La una dintre petrecerile date de membrii echipei dupa un concert, Gary a rugat o dansatoare care purta "balerini" sa paraseasca incaperea, in timp ce reprezentantele sexului frumos care fac parte din echipa de turneu au fost rugate sa poarte in afara scenei numai pantofi sport sau cu toc.

Fobia lui Gary Barlow afecteaza si alegerile vestimentare ale sotiei sale. El spune, in gluma, ca daca sotia sa isi va mai cumpara o alta pereche de astfel de pantofi, va divorta.

Trupa Take That, formata din Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange si Howard Donald, planuieste lansarea unui nou album, la care vor incepe sa lucreze in toamna, dupa finalizarea turneului "Circus".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.