Actorul american Kyle MacLachlan, care a jucat rolul unui agent FBI in serialul "Twin Peaks", planuieste sa reinvie filmul in episoade de cate cinci minute, difuzate pe internet, potrivit site-ului comtactmusic.com.
Serialul "Twin Peaks" a fost regizat de David Lynch, intre 1990 si 1991. Ulterior a fost anulat, din cauza scaderii ratingului, insa subiectul a revenit in 1992, in filmul "Twin Peaks: Fire Walk with Me".

MacLachlan este nerabdator sa isi reia rolul si spera sa foloseasca internetul pentru a-si implini ambitia de a reinvia serialul. Actorul a recunoscut insa ca cel care a fost creatorul serialului, David Lynch, nu se va implica in noua versiune, deoarece este prea ocupat cu alte initiative, printre care si aceea de a populariza tehnicile de meditatie.

In "Twin Peaks", serial american de televiziune creat de David Lynch si Mark Frost, actiunea se desfasoara in oraselul fictiv cu acelasi, din statul Washington. Povestea incepe cu descoperirea cadavrului unei localnice pe malul unui lac, infasurat in plastic, iar primul sezon se concentreaza pe cautarea ucigasului acesteia.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.