Vedeta de la Kanal D si-a sarbatorit cea de-a 36-a aniversare pe patul de spital.
Ieri, Oana nu si-a putut sarbatori ziua de nastere asa cum a facut-o in anii prece-denti. Din cauza stresului si a oboselii acumulate in ultima perioada, prezentatoarea emisiunii "Pact cu diavolita" a suferit, luni seara, o cadere de calciu. Aceasta a fost transportata de urgenta de Pepe la camera de garda a Spitalului Floreasca, unde, dupa ce a primit ingrijiri medicale i-au fost facute o serie de analize medicale, plecand dupa miezul noptii.

"Luni seara, Pepe a venit acasa cu flori pregatit sa-mi faca o petrecere surpriza si m-a gasit lesinata. S-a speriat ingrozitor si m-a dus de urgenta la spital. Nu este prima oara cand mi se intampla acest lucru, dar acum a fost mai grav. Toata lumea a tras de mine sa merg la toate emisiunile... Cand m-a gasit Pepe in casa, Dan Diaconescu ma astepta sa intru in direct", ne-a declarat Oana Zavoranu. Caderea de calciu se pare ca ii da mari batai de cap vedetei, care incearca fara succes, de cand se stie, sa-si rezolve aceasta problema. Pierderile de calciu au loc de obicei din cauza oboselii si a efortului sustinut, fiind acutizate pe un fond de stres.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca a confirmat aceasta informatie, insa, la cererea expresa a pacientei, nu a dat mai multe amanunte despre incident.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.