Colegii de trust ai Mihaelei Radulescu asteapta cu nerabdare ca diva sa-si respecte promisiunea si sa plece din Romania, lasandu-i in felul acesta intr-o oaza de liniste si relaxare totala, fara scandaluri iscate din senin la locul de munca.
Mai multi antenisti spun ca s-au saturat sa-i cante in struna prezentatoarei “Duminicii in familie”, obligati fiind prin contract sa-si modereze vorbele asa incat sa nu o deranjeze cu ceva. Atunci cand inevitabilul s-a produs, nelegiuitul s-a ales cu o amenda usturatoare. Tocmai de aceea, mai multi colegi din Intact numara secundele pana cand Mihaela le va spune “Adio!” pentru a putea refula in voie.

“Atunci cand cineva iti spune ca ai probleme, poti sa nu-l iei in seama si sa-i spui ca e nebun, dar cand mai multi iti reproseaza acelasi lucru, ar trebui sa-ti pui serioase semne de intrebare”, spune o vorba din popor. Intr-o poveste de genul acesta se afla Mihaela Radulescu si o parte din colegii sai din trustul Intact, printre care Mircea Badea, Dan Capatos, Victor Ciutacu, Cristi Brancu, Madalin Ionescu, Lucian Mandruta, Andrada Moga si poate ca lista ar continua daca ar avea si altii curajul sa-si exprime punctul de vedere in legatura cu diva.

Nemultumirea antenistilor sta in faptul ca au stipulata in contractul de munca interdictia de a comenta vreun aspect al vietii Mihaelei, intens mediatizata de altfel, in sens contrar fiind aspru sanctionati. Toti sunt de parere ca vedetismul i s-a urcat atat de mult la cap, incat Raduleasca vrea sa fie venerat pamantul pe care calca. Pentru a avea un trai linistit la locul de munca nu trebuie decat sa fii de acord cu tot ce spune si face ea pentru ca, altfel, o patesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.