Te intrebi de ce nu ai ajuns inca o vedeta de talie mondiala? Se pare ca talentul si ambitia nu sunt de ajuns...Ar fi fost de mare ajutor daca te-ai fi nascut intr-un oras-fabrica de staruri, aproape de lumina reflectoarelor, de platourile de filmare si de covorul rosu.
  • 1. New York, N.Y.
Primul pe lista "pepinierelor" de celebritati se afla New-Yorkul care a dat nu mai putin de 224 de vedete. Printre nativii de pe lista se afla Robert DeNiro, Al Pacino, Jack Nicholson, Maggie Gyllenhaal, Ellen Barkin, Danny Aiello, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Diane Lane, Jeremy Piven, Alicia Keys, Susan Sarandon si Sigourney Weaver.
  • 2. Los Angeles, California
In L.A. sunt 139 de staruri care tintesc mai sus de reclame si de seriale TV si multi dintre ei au jucat roluri monumentale. Ii amintim pe Gwyneth Paltrow, Diane Keaton, Dustin Hoffman, Kate Hudson, Jodie Foster si James Cromwell.
  • 3. London, U.K.
Pe locul 3 al clasamentului se afla Londra, care are 47 de staruri. Filmele si afacerea TV londoneza pare fi lovita de criza, insa prezenta in cinematografe anul trecut a spulberat toate recordurile precedente. Nativii londoneze se mandresc cu: Mischa Barton, David Bowie, Daniel Day-Lewis, Hugh Grant, Vanessa Redgrave, Emily Mortimer, Victor Garber, Kate Beckinsale, Stephen Fry and Tim Roth.
  • 4. Chicago, Illinnois
Productia puternica Windy City si explozia cinematografelor a marit considerabil averile actorilor nascuti aici: Gillian Anderson, Patricia Arquette, James Belushi, Harrison Ford, Darryl Hannah, Jennifer Hudson, Joe Mantegna, Billy Zane si Frances McDormand.
  • 5. Boston, Massachusetts
Bostonul se poate lauda cu 21 de staruri, insa niciun oras din Noua Anglie poate produce atat de multe vedete ca Bostonul. Printre ei merita inclusi Dane Cook, Matt Damon, Edward Norton, Uma Thurman si James Spader.
  • 6: Washington, D.C.
Washington-ul nu se poate lauda doar cu tragi-comedia politica ci si cu 17 vedet de Hollywood: Goldie Hawn, William Hurt, Samuel L. Jackson, Henry Rollins, Justin Theroux si Katherine Heigl.
  • 7. Detroit, Michigan
Situat mai in coada listei fabricii de vedete, Motor City este totusi un pilon de rezistenta mandrindu-se cu nativii Lily Tomlin, Tom Selleck, James Duval, Ellen Burstyn and Tom Skerritt.
  • 8. Houston, Texas
George H. W. Bush a adapotat Houston-ul drept orasul sau natal, vrand sa le alba aproape pe cele 15 vedete nascute aici: Beyonce Knowles, Isaiah Washington, Dennis Quaid, Hillary Duff, Shannon Elizabeth and Jennifer Garner.
  • 9. Atlanta, Georgia
Au trecut aproape 70 de ani de la lansarea filmului „Pe aripile vantului”. Insa acum, dupa 70 de ani. Cele 14 vedete originale din Georgia reusesc sa puna Atlanta din nou pe harta oraselor cinefile. Acestia ii includ pe Brittany Murphy, Kip Pardue, Chris Tucker, Andre Benjamin, Stephen Dorff si Tip "T.I." Harris.
  • 10. Paris, Franta
Cei mai importanti reprezentanti francofoni din Orasul Luminilor, dar care se invart in lumea filmelor de la Hollywoodii includ pe Emma Watson, Vincent Cassel, Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Sophie Marceau si Isabelle Huppert.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.