Michael Jackson este urmatorul invitat al Muzeului britanic al figurilor de Ceara Madame Tussauds, eveniment preliminar inceperii turneului sau de relansare din Londra.
Sculptorul Stephen Mansfield a fost surprins de curand in timp ce modela capul artistului, sculptura fiind in faza incipienta. Aceasta promite sa recreeze postura clasica a cantaretului de culoare, fiind un bun motiv de promovare al noului sau turneu din Anglia. Doar Regina Angliei are mai multe sculpturi de ceara decat Jacko, adica 22 in total.

In 2008, la cea de-a 25 a aniversare a lansarii albumului Thriller, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de oameni care au dansat impreuna Thriller. O alta figura de ceara a lui Jackson a fost acolo sa-I urmareasca, aceasta fiind ultima figura de ceara dedicata artistului, gazduita insa de Muzeul "Madame Tussaud's Wax" din New York City.

"Thriller" este un album al superlativelor: a stat 80 de saptamani in Top 10 in SUA, dintre care 37 (neconsecutive) pe primul loc. Recompensat cu 27 de discuri de platina (27 de milioane de exemplare) in SUA, a fost singurul album care a realizat cele mai mari vanzari timp de doi ani consecutiv (1983 si 1984).

Momentan, Michael Jackson se confrunta cu "mici probleme" de organizare a concertelor din Londra. Potrivit 9AM, artistul a declarat ca nu stia de programarea a 50 de concerte pe Arena O2 din Londra, el fiind instiintat doar de zece. Artistul sustine ca nu este pregatit pentru atatea concerte si nici nu planuia sa le tina pe toate intr-un singur loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.