Preselectia pentru Miss Universe Romania s-a incheiat. Tinere din toate colturile tarii au beneficiat de machiaj profesionist si sedinte foto, fiind supuse probei costumului de baie, dar si unui interviu de demonstrare a abilitatatilor de comunicare.
Pe parcursul perioadei de inregistrare s-au inscris pe site-ul oficial 807 fete, doar 200 dintre ele fiind insa chemate la preselectie.

Faza a doua a preselectiei tinerelor romance aspirante la titlul Miss Universe 2009 a avut loc weekendul trecut, la Baneasa Shopping City.

Cele mai frumoase 24 de tinere au fost alese de un juriu alcatuit din persoane cu experienta in domeniul modellingului, televiziunii, dar si in alte domenii conexe industriei frumusetii. La jurizare au contribuit si reprezentanti ai mass-media si ai echipei organizatoare. Preselectia nu a fost insa lipsita de peripetii: 2 dintre cele 24 de fete au fost descalificate din concurs, acestea fiind inlocuite cu urmatoarele clasate.

"Miss Universe este cel mai cunoscut concurs de frumusete, are un istoric bogat si beneficiaza de prestanta internationala. Faza locala, Miss Universe Romania respecta in totalitate cerintele acestui concurs si doreste sa mentina inaltele valori morale ale participantelor. Cele mai bune 24 de fete alese in urma preselectiei respecta standardele acestui concurs", a declarat Mike Costache, Presedintele Miss Universe Romania 2009.

Criteriile care au stat la baza selectionarii finalistelor au fost: trasaturile fizice, atitudinea, dictia, spontaneitatea si creativitatea de care au dat dovada la interviu. Intrebarea care a servit drept element de departajare a fetelor a constat in formularea unei invitatii in limba engleza pentru vizitarea Romaniei si argumentele aduse in favoarea tarii noastre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.