Dupa o iubire pasionala, scandaluri, impacari si amenintari de ambele parti, Rihanna si Chris Brown socheaza din nou, de data aceasta cu un filmulet pe internet, care ii prezinta pe cei doi...in intimitate.
Trailer-ul anunta aparitia mai multor imagini pe 22 iunie, data la care Rihanna trebuie sa depuna marturie impotriva lui Chris Brown, cu privire la incidentul dintre cei doi, care a dat startul unui scandal interminabil.

Zvonuri potrivit carora exista o caseta video cu cei doi in intimitate, pe cand erau impreuna, au aparut inca din martie, cand au fost lansate pe internet poze nud cu Rihanna. Surse apropiate celor doi artisti declarau pentru Revista Star ca cei doi artisti obisnuiau sa se inregistreze in intimitate: "Chris si Rihanna se bucura de o dragoste agresiva, care ar soca multe persoane. Rihanna adora sa joace diferite roluri, in special dominatoare, insa ambii parteneri au o latura iesita din tipar" .

Ulterior, au aparut si zvonuri cum ca Rihanna a fost nevoita sa se impace cu Chris Brown, in caz contrar fiind ameninata de acesta cu o astfel de caseta. "Rihanna nu are probleme cu propria sexualitate, insa ar fi distrusa daca prietenii si familia ar vedea aceasta filmare, mai ales ca incidentul cu bataia a fost suficient de umilitor pentru ea. Este traumatizata, ar vrea ca tot acest razboi sa se incheie".




Poze nud cu Rihanna pe internet


Prima imagine cu Rihanna batuta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.