CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari audio, realizata cu ceva timp in urma, in care comicul Cornel Palade vorbeste cu prietenii sai despre Teo si despre cum, impreuna cu amicul sau Romica Tociu, i-a umilit pe cei de la Vacanta Mare si de la Divertis intr-o emisiune de-a lui Florin Calinescu.
Palade se afla, in momentul in care s-a realizat inregistrarea, in restaurantul unui hotel de pe litoral, impreuna cu cativa prieteni. Dupa ce a dezbatut situatia turismului romanesc si problema "chelnerilor care ii jefuiesc pe clienti", Cornel Palade a inceput sa isi spuna parerile cu privire la unele dintre vedete si oameni de televiziune din Romania.

Prima luata in colimator a fost Teo Trandafir. "Ea zice ca a plecat de la televiziune ca sa vada oamenii care o privesc. Si merge prin piata si bate pe la geamuri pe la aia si se uita lumea. Ba, Teo, ce ai, ma? Nu mai ai simtul masurii?", spune Palade. Acesta s-a referit apoi la o emisiune a indragitei Teo:

"Cred ca am nimerit (n.r. - la emisiune) in niste parti penibile, unde m-am simtit prost. Mie imi e draga Teo. Dar am vazut-o in niste situatii... asa... si am fugit repede. Imi venea sa intru in pamant de rusine, de rusinea ei".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.