Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, pare sa aiba o relatie apropiata cu regina Marii Britanii, pe care a cunoscut-o la summitul G20 organizat in aprilie la Londra, au declarat surse apropiate familiei regale
Cand Michelle Obama si fiicele sale Malia, in varsta de 10 ani, si Sasha, in varsta de opt ani, au mers intr-o vizita privata la Londra, au avut parte de un tur privat de trei ore la palatul Buckingham, unde s-au intalnit si cu regina.

"In mod clar exista o relatie personala calda intre ele", a declarat astazi o sursa apropiata familiei regale.

"Regina, ducele de Edinburgh si familia Obama s-au inteles foarte bine la summitul G20 si a fost mentionat faptul ca ar trebui sa mentina legatura si au facut-o", a adaugat sursa.

Elisabeta a II-a si Michelle Obama si-au trimis scrisori si au discutat telefonic dupa prima lor intalnire. Vizita de miercuri a fost un cadou pentru Sasha, cu ocazia zilei sale de nastere.

In pofida diferentei de varsta - Michelle Obama are 45 de ani, iar regina Marii Britanii 83 - au o serie de interese comune, precum gradinaritul sau hainele.

"Este un lucru foarte bun pentru relatiile dintre cele doua tari ca familia regala si familia prezidentiala sa se inteleaga atat de bine", potrivit acelorasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.