Starul r&b, in varsta de 30 de ani, a intentat divort, la mai putin de doi ani de la nunta cu Tameka Foster Raymond, care i-a oferit doi baieti.
Artistul in varsta de 30 de ani, pe numele sau adevarat Usher Raymond al IV-lea, a depus actele de divort la tribunalul din Atlanta, informeaza Huffington Post. Cei doi s-au casatorit in august 2007, in Georgia, sarbatorind evenimentul cu o ceremonie fastuoasa, la care au fost prezenti peste 200 de invitati.

Potrivit apropiatilor, Usher si sotia lui locuiau separat de aproape un an. Ei au doi copii, Usher Raymond V, in varsta de 18 luni, si Naviyd, de doar sase luni.

Tameka este cu opt ani mai mare decat Usher si mai are trei copii dintr-o casnicie anterioara. In ciuda comentarilor malitioase, Usher a declarat in repetate randuri ca nu este deranjat de acest lucru si nici de faptul ca Tameka a lucrat pentru el ca stilist.

"Oamenii sunt atat de atrasi de drama, este mai interesanta o astfel de poveste decat una de justete", declara artistul la vremea cand era ridiculizat pentru relatia cu Tameka. "Am decis sa ma casatoresc cu aceasta femeie, apoi am decis sa fiu tata pentru copilul meu, nu este ca si cand as fi fost prins cu droguri sau ca am omorat pe cineva”, a adaugat acesta.

Tameka Foster, in varsta de 37 de ani, a suferit un infarct in urma unei operatii de liposuctie, in luna februarie. Usher si-a anulat atunci prezenta la premiile Grammy, pentru a fi alaturi de sotia sa.

Inainte de mariajul cu Tameka, Usher a avut mai multe legaturi, cea mai mediatizata fiind relatia cu Chilli de la TLC, care a durat trei ani.

Printre hiturile lui Usher se numara "Confessions", "Burn", "You Make Me Wanna" si "Yeah".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.