Catalin Botezatu, Delia Matache, Ramona Badescu, Gina Pistol, Vali Craciunescu, Ana Maria Prodan, C.R.B.L. sunt doar cateva dintre vedetele protagoniste ale show-ului, in care vor incerca pe pielea lor viata intr-o comunitate de rromi
Satra va fi difuzata incepand din 22 iunie, de la ora 22.00, de luni pana joi, avand ca protagonisti vedete autohtone, care vor fi puse in situatii complet neobisnuite. Protagonistii vor trebui sa faca fata celei mai mari provocari din viata lor. Timp de 24 de ore, vor incerca “viata de tigan”, adica sa manance, sa doarma, sa munceasca si sa castige bani precum membrii comunitatii de rromi.

Emisiunea “Satra” va arata publicului cea de-a doua Romanie, cea a comunitatii de rromi, cu traditii stravechi, cu o cultura exotica, cu reguli si cutume atipice, cu un stil de viata greu de inteles. Vedetele autohtone vor incerca sa supravietuiasca in aceasta lume atat de diferita de a noastra, ajutandu-ne prin experienta lor sa intelegem mai bine rromii si viata lor.

Saptamanal, patru vedete vor intra, pe rand, in casa unei familii de rromi, unde vor petrece nu mai putin, de o zi. VIP-urile sunt obligate ca din momentul in care pun piciorul in casa, sa respecte regulile impuse de capul familiei si de ceilalti membrii “cu rang” ai comunitatii, ca de exemplul bulibasa.

Odata ajunsa in sat, vedeta va fi primita de bulibasa comunitatii care ii va explica regulile care trebuie respectate. Fiecare dintre familiile de rromi care vor fi prezente in emisiune sunt diferite una fata de alta, atat ca ocupatie, structura, cat si ca stare materiala sau rang in satra.

La finalul fiecarei saptamani de emisiune prestatia celor 4 vedete va fi analizata de bulibasa comunitatii impreuna cu membrii familiei care a gazduit vedetele, urmand ca unul dintre VIP-uri sa fie declarat casigatorul saptamanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.