Actorul Tom Cruise a dezvaluit ca el si logodnica sa, Katie Holmes, planuiesc deja sa aiba copii, transmite Mediafax. Dupa ce familiile celor doi s-au intalnit pentru prima oara si au facut planuri de nunta, Cruise a declarat ca spera sa devina tatic cat mai curand. A trecut doar o saptamana de cand Cruise si Holmes s-au logodit si doar doua luni de cand au anuntat ca au o relatie.

Intrebat daca si logodnica lui, care are 26 de ani, este la fel de nerabdatoare sa aiba copii, Cruise a raspuns afirmativ, dar a adaugat ca nu vrea sa grabeasca lucrurile. Cruise, tatal a doi copii adoptati impreuna cu fosta sa sotie, Nicole Kidman, a anuntat de asemenea ca intentioneaza sa se casatoreasca "cat mai curand" cu Holmes. Joi seara a avut loc premiera newyorkeza a filmului lui Cruise, "Razboiul lumilor", iar dupa patania de la Londra, unde a fost stropit cu apa de un fals reporter, Cruise a cerut ca toate microfoanele jurnalistilor sa fie verificate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.