Vigilenta politiei rutiere i-a taiat elanul Andreei Antonescu de a mai filma la clipul menit sa anunte revenirea sa dupa doi ani de la precedentul videoclip. Dupa filmarea unei secvente la bordul masinii sale, Andreei i s-a facut cunostinta de catre un echipaj al politiei cu celebra "fiola" - alcoolmetrul - ce masoara al-coolemia.

Politistii erau ferm convinsi ca ea n-ar fi putut rezista atat de sumar dezbracata la doar 5 grade Celsius, fara un "incalzitor" lichid, cu mai multe grade. Rezultatului testului a fost insa negativ. Filmarea clipului piesei "imi vad de viata mea", in care AndreEA canta cu Marijuana, s-a mai soldat cu un incident. La un moment dat s-a filmat o scena de dans in mijlocul unei intersectii, in plin trafic, motiv pentru care circulatia s-a reluat doar dupa claxoane si tipete din partea soferilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.