Impresionati de viata amoroasa tumultuoasa a Deliei Matache, cativa admiratori i-au scris pe adresa redactiei, i-au facut declaratii de dragoste si chiar au cerut-o in casatorie. Cu toate acestea Delia spune ca il prefera pe Edi Iordanescu, fiul lui Anghel Iordanescu..

Primul admirator care i-a scris cantaretei s-a recomandat "Om Serios din Cluj, pe nume Dorin". intr-un e-mail trimis pe adresa redactiei el spune ca nu are o situatie materiala stralucita, dar ii poate oferi o iubire sincera. Dorin are 32 de ani si spune ca o iubeste pe Delia de cand era in N&D. "Ascult de multe ori piesa "Parfum de fericire", si inca nu ma satur ascultand-o!! Lucrasem o vreme la o sala de net, si cand eram de serviciu numai pe tine te ascultam NON-STOP!!! TE ADOR!! Sunt un om simplu din popor, nu-ti pot oferi nu stiu cate, dar... Dragostea mea pentru tine este reala!! Hai sa fim impreuna fericiti... asadar, DELIA... imi accepti cererea mea de prietenie/ casatorie?"

La fel de indragostit se arata si un roman stabilit in Germania, care se caracterizeaza drept un "Scorpion sincer, sentimental, atletic" si care spune ca i-ar putea oferi Deliei o dragoste adevarata si o viata decenta in Germania, impreuna cu el. El este general manager la o companie din Munchen si i-a trimis o scrisoare deschisa in care spune ca dragostea adevarata nu tine de vedetisme. "in relatiile de la Hollywood nu intotdeauna amandoi sunt staruri! Ai nevoie de un barbat inteligent, cu picioarele pe pamant, puternic! Lasa-te sedusa definitiv de energia fascinanta a Scorpionului din mine... si nu vei regreta."

"Ei nu ma cunosc decat ca artista"

Cantareata spune ca este magulita de atentia fanilor ei, dar ca in prezent are o relatie cu Edi Iordanescu si totul merge foarte bine. "Ma bucur ca oamenii apreciaza munca mea. Eu cred ca de fapt le place ceea ce fac. Ei nu ma cunosc decat ca artista, iubesc o imagine pe care si-au format-o despre mine. Mie imi este bine cu relatia pe care o am in prezent cu Edi (n.r. Edi Iordanescu). Sunt foarte ocupata cu filmarile pentru noul meu videoclip, "Ziua ta", si sper ca fanilor mei sa le placa ceea ce am realizat. Nu poate fi vorba de o relatie amoroasa intre mine si acesti domni. Poate doar o amicitie ca de la artist la fanii lui."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.