Michael Jackson a cheltuit o avere in incercarea de a fi innobilat. Dar nu a reusit decat sa o enerveze pe regina Angliei. In plus, este obsedat de Iisus Hristos, cu care se identifica.

Specialistul in comunicare, Bob Jones, care a lucrat pentru Michael 34 de ani, sustine ca acesta visa sa i se spuna Sir Michael Jackson. "Am cheltuit o avere incercand sa intram in legatura cu oamenii reginei si sa-i convingem sa-l faca cavaler", spune Jones, care pregateste o carte de dezvaluiri despre cantaret. "Acestia nu au fost insa interesati", a adaugat Jones. Acesta, care a fost citat ca martor de acuzare in timpul procesului cantaretului, sustine de asemenea ca Michael avea un "talent sinistru" de a gasi baieti vulnerabili. "Parca avea un fel de radar. Manipula oameni si intamplari cu multa finete pentru a obtine ceea ce dorea", a spus specialistul in comunicare. Jones recunoaste ca nu l-a surprins niciodata pe Jackson facand ceva interzis, dar spune ca il deranja comportamentul acestuia. El sustine ca Michael a scris la un moment dat un mesaj de dragoste pe un cearsaf, adresat unui baiat care vizitase Neverland. Jones spune ca a ascuns cearsaful pentru ca menajera sa nu-l gaseasca.

IN "CINA CEA DE TAINA"

Bob Jones, care a fost concediat anul trecut, dezvaluie inclusiv obsesia lui Michael pentru Iisus Hristos si faptul ca vedeta are o poza in marime naturala cu "Cina cea de Taina" in care el ocupa locul lui Iisus. Michael Jackson, achitat pe 13 iunie de acuzatiile de agresiune sexuala asupra unui minor, a parasit Neverland si s-ar afla pe iahtul unui prieten, ancorat undeva pe coasta Pacificului, a declarat un apropiat al familiei.

FARA PASAPORT

Jackson intentioneaza sa plece in strainatate, insa nu poate sa o faca imediat, deoarece autoritatile i-au pierdut pasaportul. Cantaretul a predat acest document autoritatilor in noiembrie 2003, cand a fost arestat si apoi eliberat pe cautiune. "Michael a plecat de la Neverland in urma cu aproape o saptamana", a spus acest apropiat al familiei. "Unul dintre prietenii sai are un iaht si probabil ca acolo se afla in acest moment", a adaugat el sub acoperirea anonimatului. Imediat dupa incheierea procesului, judecatorul a ordonat ca politia sa-i restituie cantaretului pasaportul. "Procurorul nu reuseste sa-i gaseasca pasaportul. Intentioneaza sa plece in strainatate imediat ce il va recupera", a indicat apropiatul familiei. Potrivit Fox News, Jackson ar intentiona sa mearga in Europa. In prezent, el s-ar afla fie la San Diego, fie la Las Vegas, la patru ore distanta de Los Angeles, potrivit aceleiasi surse.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.