Viata donjuanului din muzica usoara romaneasca, Adrian Enache, este ca o carte deschisa! Nu mai e un secret ca el traieste in paralel atat cu sotia lui, Corina, cat si cu amanta, Iuliana Marciuc, si ca are cate un copil cu fiecare dintre ele. Zilele trecute, insa, paparazzii l-au pozat in timp ce se pupa jovial cu o a treia femeie!
Momentul a avut loc in parcarea din fata blocului unde locuieste cantaretul. Enache tocmai ajunsese cu masina acasa si lua niste pungi din portbagaj. Atunci a aparut si tanara.

El s-a oprit din treburi, s-au salutat zambitori si, instinctiv, s-au apropiat unul de celalalt si s-au pupat ca si cum se stiau dintotdeauna. In cele cateva secunde cat a durat intreaga scena, tanara si-a lipit ochii de cantaret, iar el a cuprins-o tandru cu o mana de sold. Nimic insa nu mai surprinde cand vine vorba despre Enache.

De multi, multi ani, sotia lui, Corina, stie despre existenta amantei, adica de prezentatoarea TV Iuliana Marciuc, insa nu si-a pus problema vreodata sa divorteze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.