Solista trupei Class, Mihaela Cernea, a declarat la Europa FM ca nu are putea niciodata sa se mute din Romania, subliniind ca nu ar pleca la Monaco sa-si creasca cei doi copii.
Aluzia este evidenta la adresa tizei cantaretei, Mihaela Radulescu, vedeta Antenei 1care urmeaza sa-si schimbe domiciliul in curand.

In cadrul campaniei Europa FM de incurajare a relatiilor armonioase dintre parinti si copii, Monica Anghel si Bogdan Miu stau de vorba in "Desteptarea” cu parinti celebrii, pentru a afla cum se descurca ei in aceasta postura. Marti, Mihaela Cernea de la Class a impartasit milioanelor de romani cum s-a schimbat viata ei de cand ii are pe Leon si Lea si ce fel de mama este. Mihaela a marturisit ca, desi ea si sotul ei se gandesc uneori cum ar fi sa se mute in alta tara, nu ar face asta niciodata: 'Nu, nu as pleca la Monaco sa-mi cresc copii', a glumit artista,

"Ne gandim ce frumos ar fi sa traim in Spania sau in alte cateva locuri, dar n-as putea niciodata sa ma dezradacinez, e un sentiment prea dureros si nu as putea sa trec peste asta”, a continuat ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.