LifeStar 9 Iunie 2009 03:00
Situata intr-o zona centrala a orasului Targu Jiu, casa familiei Maruta e una dintre cele mai dichisite: are sapte camere si o curte plina de flori. Parintii lui Catalin si socrii Andrei sunt pasionati de trandafiri si mari iubitori de pisici.
De altfel, dupa cum sustine tatal vedetei Pro TV, stapana casei este Maricica, o pisica maidaneza care, mai nou, are si pui. "Maricica este pisica familiei. Este o felina blanda, dar foarte agera.

Ea este stapana pe mosie, sa zic asa, si are grija de puii ei jucausi. Ne invioreaza cand venim obositi de la munca," ne-a declarat judecatorul Constantin Maruta. Un alt motiv de inviorare pentru parintii vedetei Pro TV sunt florile. "In fiecare dimineata cand plec la serviciu imi admir florile din curtea casei.

Sambata avem program de lucru in curte si ingrijim trandafirii. Seara ii udam si uscaturile le strangem cu grija", marturiseste judecatorul. Pasiunile celor doi nu se opresc aici. Mama lui Catalin are o ocupatie aparte, in timpul liber: coase goblenuri. Dupa ce termina un astfel de tablou, il inrameaza si il agata pe pereti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.