LifeStar 9 Iunie 2009 02:40
La trei ani dupa ce a renuntat sa mai fie eroul romantic al telenovelelor de brat cu Adela Popescu, Dan Bordeianu sufera cumplit de plictiseala.
Altfel nu se explica motivul pentru care actorul, de altfel inzestrat cu evidente calitati artistice, a acceptat sa fie protagonistul unei bizarerii “cinematografice”: prima telenovela mondiala fara vocale. Si fara farmec, am spune noi, caci, desi se vrea o parodie a genului, pe noi nu a reusit decat sa ne scoata din sarite. O productie (very) low-budget, “Fetele aviatorului” isi doreste sa ia peste picior scenariile melodramatice ale telenovelelor in care, pana nu demult, aparea chiar junele Bordeianu.

Va mai amintiti de vremurile cand Dan Bordeianu ajunsese idolul gospodinelor din Romania, gratie telenovelelor de la Acasa TV? Nu exista bunicuta, mamica, vecina sau matusica sa nu lase balta ciorba pe aragaz si rufele neintinse cand pe micile ecrane se latea imaginea boema a tanarului Bordeianu. Admiratia publicului a ajuns isterica atunci cand artistul cu plete ondulate a devenit partenerul unei ingenue actrite, Adela Popescu, pe care s-a decis s-o iubeasca si dincolo de pelicula.

Cei doi s-au transformat, in scurt timp, in carnea de tun a trustului MediaPro, care a speculat ca-i rost de promovare a telenovelelor. Dupa cateva luni de aparitii exasperante pe ecran, coperte glossy si prime pagini de ziare, amorul lor s-a zaharisit, la fel si audientele. Lantul de iubire s-a rupt, astfel, nu doar intre Adela si Dan, ci si intre actor si bosii lui. Drept urmare, Bordeianu s-a tuns si s-a retras din lumina reflectoarelor, ca un star sastisit de propria-i celebritate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.