LifeStar 9 Iunie 2009 12:27
Castigatoarea titlului "Miss Universe Romania 2009" va fi fericita posesoare a unor premii in valoare de peste 50.000 de Euro, constand, printre altele, intr-o masina decapotabila Audi A3 Cabriolet, dar si calatorii exotice si bijuterii de lux
Castigatoarea va intra in posesia unui telefon mobil Vertu, un ceas cu diamante Longines Dolce Vita si se va bucura de tratamente corporale de la Silhoutte, bijuterii de lux de la Zen Diamonds, rochii extravagante de seara oferite de Bien Savvy si costume de baie de la I.D. Sarrieri. Mai mult, ea va calatori timp de doua saptamani in Miami, Los Angeles, Las Vegas, New York si Washington D.C, la care se adauga experienta de 3 saptamani din Bahamas, la finala internationala Miss Universe.

Miss Universe Romania 2009 se va alatura celor mai frumoase fete din lume, bucurandu-se de atentia publicului la nivel mondial, dar si de o mediatizare intensa in presa. Alaturi de reprezentante din diverse state, ea va avea posibilitatea de a vorbi in numele intregii tari si de a promova o alta imagine a Romaniei.

Miss Universe Romania 2009 va pasi in lumea frumusetii odata cu sosirea in Los Angeles, cand va primi din partea Anastasiei Soare, supranumita “regina sprancenelor de la Hollywood”, un make-over complet, devenind astfel si imaginea unei noi linii de produse a firmei sale, Anastasia Beverly Hills.

In calatoria la New York, frumoasa romanca va beneficia de o sesiune foto realizata de Fadil Berisha, fotograful oficial al Miss Universe Organisation si al renumitei marci de ceasuri, Rolex.

Odata cu castigarea marelui premiu, Miss Universe Romania 2009 are si o mare responsabilitatea: de a se implica in activitatile caritabile. Frumoasa romanca isi va demonstra calitatile morale prin sprijinirea unor proiecte si campanii caritabile, devenind Ambasador al Fundatiei Blue Heron.

“Premiile sunt intr-adevar foarte atragatoare insa ele reprezinta doar o parte din ceea ce inseamna castigarea titlului Miss Universe Romania 2009. Castigatoarea va avea si o misiune morala, devenind ambasador pentru un an al Fundatiei Blue Heron. Ea va avea posibilitatea de a se implica si a sprijini proiecte caritabile, de a cunoaste tineri talentati, bursieri ai fundatiei si de a depune eforturi pentru imbunatatirea vietii acestora” a declarat Mike Costache, Presedintele Miss Universe Romania 2009.

Cel mai greu rol le va reveni membrilor juriului, care vor trebui sa aleaga dintre cele 24 de finaliste selectate din intreaga tara pe cea mai frumoasa participanta, care va reprezenta Romania in Bahamas, in cadrul concursului international Miss Universe 2009.

Juriul va fi alcatuit din 12 membrii: Dayana Mendoza - Miss Universe 2008, care va veni pentru prima data in Romania cu aceasta ocazie, Mike Costache - Presedinte Miss Universe Romania, actrita Daniela Nane - detinatoarea titlului Miss Universe Romania in anul 1991, creatoarea de costume Doina Levintza, Anastasia Soare - Presedinte Anastasia Beverly Hills, Octavian Radu - Presedinte RTC Group, Alexander Adamescu - Membru al C.A. The Nova Group, Iulia Dobrin - Presedinte I.D. Sarrieri, Ergun Ergen - Presedinte Baneasa Shopping City, Sorin Constantinescu - Presedinte Regent Casino Bucharest, Stefania Madgison - Presedinte Fundatia Blue Heron, Robert Ludovic - Membru al C.A. al A&D Pharma/Sensiblu.

Finala nationala a concursului Miss Universe Romania 2009 se va desfasura pe 27 iunie si va fi difuzata de Televiziunea Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.