LifeStar 8 Iunie 2009 22:38
Au negat zvonurile aparute in ultimele saptamani "cum ca povestea lor ar fi pe sfarsite" insa iata ca noi informatii privind relatia subreda a cuplului Angelina Jolie si Brad Pitt au aparut in presa de peste hotare. Mai exact, Daily Mail scrie ca cei doi actori dorm nu doar in dormitoare separate, ci chiar in case diferite, aflate pe proprietatea lor din Long Island.
Locuinta principala este dotata cu 10 incaperi, la care se adauga inca opt casute adiacente. O sursa din preajma starurilor povesteste ca Angelina obisnuieste sa-si petreaca timpul langa plaja, intr-una din casute. “De multe ori dorm cat mai departe unul de celalalt, nu doar in dormitoare, ci chiar in case separate.

Angelina sta intr-una din anexe, in timp ce Brad sta in casa principala. Ea este suparata ca Brad nu e mereu alaturi de ea, fiind la filmari, lucru care a cauzat o ruptura in relatia lor. Au fost cateva certuri zdravene intre ei...”. La Festivalul de Film de la Cannes, Angelina si Brad pareau un cuplu fericit, insa tot mai multe voci spun ca este vorba doar de o fatada. Un alt motiv in plus pentru care Angelina ar fi furioasa il reprezinta faptul ca iubitul ei si-a petrecut, in ultimele luni, tot mai mult timp alaturi de fosta lui sotie Jennifer Aniston.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.