LifeStar 8 Iunie 2009 12:51
Radio Romania a primit distinctia speciala "Life Time Award" pentru proiectul "80 de Ani de Muzica in 80 de Ani de Radio", in cadrul celei de-a saptea editii a galei Romanian Music Awards, care a avut loc la Craiova, sambata seara
Proiectul cuprinde cele mai cunoscute melodii din toate timpurile difuzate de Radio Romania, de la "Prima Poezie" cantata de Lizette Kirculescu pana la binecunoscuta "Tornero" a lui Mihai Traistariu. Premiul a fost inmanat presedintelui Radio Romania, Maria Toghina, care a mentionat ca acest proiect este materializarea unei emisiuni cu acelasi nume, difuzata la Radio Romania Actualitati in 2008, anul aniversarii a opt decenii de radiodifuziune in tara noastra.

La gala Romanian Music Awards 2009 au mai fost acordate premii speciale trupei Iris (Most Wanted Award), Claudiei "Cream" (Best Comeback) si formatiei Voltaj (Best Repertoire).

Printre castigatorii de la gala s-au numarat si Andreea Banica (premiul pentru cea mai buna cantareata), Smiley (cel mai bun album), Alex (cel mai bun cantaret) si trupa Akcent (cea mai buna melodie - "Stay with me").

Romanian Music Awards a fost organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova si al Ministerului Tineretului si Sportului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.