LifeStar 8 Iunie 2009 12:27
Aproximativ 40.000 de craioveni au participat, sambata seara, la Craiova, la decernarea premiilor Romanian Music Awards, cel mai aplaudat artist care a urcat pe scena din fata Prefecturii Dolj fiind solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, transmite corespondentul NewsIn
Cristi Minculescu, aflat la prima sa aparitie publica dupa operatia la care a fost supus in Gemania, a cantat alaturi de craioveni doua strofe din imnul Universitatii Craiova, multumind jucatorilor ca l-au "tinut in viata". "Universitatea Craiova este viata mea, jucatorii m-au tinut in viata, iar eu ii voi iubi si ii voi sustine pana la moarte. Am venit cu mare drag la Craiova pentru a saluta cu bucurie orasul meu de suflet”, a spus Cristi Minculescu, pe scena de la Romanian Music Awards.

La decernarea premiilor Romanian Music Awards 2009, invitat special a fost artistul Ja Rule. Inainte de a incepe spectacolul, acesta a survolat Piata Mihai Viteazul cu elicopterul, dupa care a vizionat show-ul din gradena artistilor.

Sambata seara, trupa Sensor a deschis spectacolul de la Craiova, Damian&Brothers a surprins printr-o colaborare cu Connect-R, Crush si Alexandra Ungureanu au cantat in premiera o piesa cu Keo, Nelly Ciobanu a facut in Oltenia „Hora din Moldova”, iar Puya a cantat in duet cu Dream City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.