LifeStar 8 Iunie 2009 10:31
Actorul clujean Florin Piersic, care a primit premiul pentru intreaga cariera la cea de a opta editie a Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca, l-a admonestat, glumind, pe premierul Emil Boc, ca nu l-a pomenit in discursul sau, transmite corespondentul NewsIn
Boc, care i-a inmanat actorului Mircea Albulescu premiul de excelenta, a marturisit pe scena ca maestrul a cucerit-o pe sotia sa Oana, „din primul moment” atunci cand aceasta l-a auzit recitand Mihai Eminescu.

„Sotia mi-a spus: m-a cucerit din primul moment. Eu nu am reusit acest lucru”, a afirmat premierul.
In replica, Florin Piersic i-a atras atentia premierului, care a stat in loja in momentul in care actorul a urcat pe scena, ca putea sa aminteasca si de el. „Domnule prim-ministru, puteati sa ma pomeniti si pe mine, da-o naibii, nu numai pe Albulescu”, l-a dojenit Piersic.

Actorul clujean si-a adus aminte de replica lui Emil Boc, dupa ce a marturisit ca l-a impresionat faptul ca vechul sau coleg Mircea Albulescu si-a dedicat premiul si acelor actori care nu mai traiesc. Florin Piersic a uitat insa, in cateva secunde, de supararea pe premier, deoarece se afla pe scena cu actrita Claudia Cardinale, pe care a pupat-o de mai multe ori, a tinut-o de mana si a spus ca „arata bine fiara”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.