LifeStar 8 Iunie 2009 17:16
Producatorul israelian Menahem Golan, invitatul special la Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), a anuntat, vineri, ca nu va mai putea participa la eveniment, prin intermediul unui mesaj postat pe ww.youtube.com, transmite corespondentul NewsIn.
Golan va primi, sambata, in cadrul Galei de inchidere a TIFF 2009, premiul special TIFF pentru contributia adusa cinematografiei mondiale.

„Dragi membri ai presei, din motive nefericite, independente de mine, nu am putut participa la festivalul de la Cluj. Profit de ocazie sa va spun cat de mult apreciez ca recunoasteti munca mea de o viata si ca imi dati un premiu pentru intreaga cariera, chiar sunt mandru si fericit. Sper sa participati la proiectia filmului meuOperatiune Thunderbolt, nominalizat la Oscar. E un film de care sunt mandru si ma bucur sa vi-l arat si sper sa va placa asa ca nu il pierdeti”, a spus producatorul israelian.

Acesta a afirmat ca urmatorul sau film, care va avea premiera in toamna, va fi filmat in locatii din jurul Romaniei si in Bucuresti.

Vineri seara, de la ora 21.15, TIFF 2009 gazduieste o proiectia de gala a filmului Operatiunea Thunderbolt/Operation Thunderbolt, in onoarea lui Menahem Golan, la Universitatea „Babes-Bolyai”, Sala Auditorium.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.