LifeStar 8 Iunie 2009 14:04
Cantareata irlandeza Sinead O'Connor, care pe 11 iunie va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, va avea in culise multe platouri cu fructe, ghimbir proaspat, lumanari si miere, iar in ziua spectacolului va avea la dispozitie o maseuza, informeaza organizatorii evenimentului, Events.
Artista irlandeza, o sustinatoare infocata a protejarii mediului inconjurator, a cerut in mod special ca in aria care ii este rezervata in spatele scenei sa nu fie folosite farfurii si pahare din materiale care nu se pot recicla. Este o rugaminte pe care a facut-o atat organizatorilor de la Bucuresti, cat si in celelalte orase incluse in turneul sau.

Concertul pe care Sinéad O'Connor il va sustine la Bucuresti, pe 11 iunie, va fi unul acustic, alaturi de ea urmand sa urce pe scena doi colaboratori vechi de-ai sai, Steven Cooney si Kieran Kiely.

Potrivit organizatorilor, la Arenele Romane vor fi amplasate scaune pe spatiul central, astfel incat spectatorii sa poata savura din plin concertul. Biletele la spectacol sunt fara loc, astfel incat cei care vor sa o vada cat mai de aproape pe artista trebuie sa fie primii la concert. Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.30.

"Astept cu bucurie concertele live - ador sa simt reactiile publicului", a marturisit Sinéad intr-un mesaj adresat fanilor, la inceputul acestui an, pe site-ul sau oficial.

Dupa concertul din Capitala, Sinéad O'Connor va pleca in Grecia, unde va sustine un concert chiar a doua zi dupa reprezentatia de la Bucuresti. Traseul turneului include, printre altele, destinatii din Serbia, Franta, Olanda si Belgia.

Biletele pentru show se pot cumpara la pretul de 109 de lei, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si de la Sala Palatului, din reteaua magazinelor Diverta si din punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos. In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 de lei.


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.