In doua saptamani, Cristina Soloc a avut parte de doua minivacante. S-a dus cu treaba, pentru a realiza doua reportaje, dar s-a si distrat.

Prima calatorie a avut ca destinatie Grecia. Unde ghid i-a fost Tasos, un grec care a absolvit Facultatea de Stomatologie in Romania. Iar bodyguard i-a fost Catalin, sotul de zi cu zi al vedetei de pe TVR2. Prezentatoarea a plecat de-acasa cu gandul de a vizita cat mai multe obiective turistice, asadar, n-a ratat Turnul Alb, Biserica Sf. Dumitru, dar si alte bijuterii arhitectonice elene. Cristina a descoperit ca in Salonic traiesc aproape 15 mii de romani, dar cel mai ciudat i s-a parut faptul ca locuitorii Salonicului mai mult stau decat muncesc, de parca in fiecare zi ar fi in concediu! Un alt aspect care i-a sarit in ochi a fost faptul ca foarte multa lume umbla pe motociclete, de la adolescenti pana la bunicute ajunse la varste venerabile.

IN CIRCUIT.

Daca in Grecia Cristina a fost insotita de Catalin, la Brno, in Cehia, s-a dus singurica. A fost prezenta pe cel mai mare circuit de motociclete de curse din Europa. Si n-a ratat ocazia de a calari motorul binecunoscutului Valentino Rossi! Reportajul de la Salonic va fi difuzat duminica, pe TVR Cultural, incepand cu ora 18:55, iar materialul filmat in Cehia va fi transmis in aceeasi zi, la ora 12:00, pe TVR 2, in cadrul emisiunii "Doua roti".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.