LifeStar 8 Iunie 2009 13:56
Celebrul ciclist american Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, intre 1999 si 2005, a devenit pentru a patra oara tata, iubita sa, Anna Hansen, dand nastere unui baietel ce se va numi Max.
"Ce face lumea? Numele meu este Max Armstrong si abia m-am nascut. Mama mea se simte bine si eu la fel", este mesajul postat de Armstrong, ieri seara, pe Twitter. Ciclistul abia astepta venirea pe lume a primiului copil cu iubita sa actuala.

"Anna si cu mine suntem incantati sa va confirmam faptul ca asteptam venirea pe lume a unui bebelus, in luna iunie, iar famiile noastre sunt foarte fericite. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce ne va aduce anul 2009", declara Armstrong in decembrie anul trecut.

Amstrong, in varsta de 37 de ani, care a supravietuit unui cancer testicular, mai are trei copii din prima sa casatorie cu Kristin Richards.

Dupa o pauza de trei ani, ciclistul a revenit in competitiile din acest sezon si a incheiat Turul Italiei pe locul 12.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.