LifeStar 5 Iunie 2009 01:22
Laura Cosoi a prins si ea un rol in telenovela de epoca ce va rula pe Acasa TV. Iubita lui Smiley este incantata cel mai mult de faptul ca va avea ocazia, pe platourile de filmare, sa se imbrace si sa vorbeasca exact ca in 1900.
Laura Cosoi va juca in primul serial romanesc de epoca, cel mai spectaculos proiect marca Promance, o companie a MediaPro Pictures, care va fi difuzat din toamna ACASA.

Personajul Laurei se numeste Tantzi si este o mama care si-ar da viata pentru fetita ei, Fanny interpretata de Jennifer Dumitrascu, micuta vedeta cunoscuta deja publicului roman din serialul de comedie “Ingerasii”. ’’Daca mi-am dorit ceva de cind am intrat in industria filmului, atunci in mod clar am visat ca intr-o zi sa joc intr-un film de epoca.

Si visul mi s-a indeplinit, o sa imbrac haine de epoca, o sa vorbesc ca atunci, o sa port coafuri de epoca, o sa fie minunat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.