LifeStar 5 Iunie 2009 01:07
Cel de-al zecelea album al cantaretei britanice a debutat saptamana trecuta pe cel de-al noualea loc in topul nord-american, undeva in urma rapperului Eminem si a cantaretului country Kenny Chesney.
Tori nu se dezminte si reia si in "Abnormally Attracted to Sin“ tema feminitatii, de data aceasta din unghiul relatiilor de putere.

"Sunt fascinata de ideea unei spiritualitati erotice, insa ce m-a interesat in primul rand a fost sa cercetez ce anume ii fascineaza pe oameni. Unele dintre cantece sunt despre situatii in care lumea nu-si mai gaseste forta si devine atrasa de cei care o poseda. Dominarea a devenit un afrodiziac pentru unele femei. Dar exista si piese despre femeile care-si gasesc forta launtrica“, spune Tori, citata de revista "Billboard“.

Relatia dintre putere si femei este completata de o multime de alte trimiteri la religie si convertire, intoleranta si regasire.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.