LifeStar 5 Iunie 2009 18:25
Dupa o perioada destul de lunga, cantareata americana Withney Houston revine cu un noul album care va fi lansat pe 1 septembrie, anunta Sony Music.
Din 2002, de cand a lansat albumul “Just Whitney”, cantareata nu a mai pus piciorul in studioul de inregistrare, dar acum asteptarea a luat sfarsit si fanii se vor bucura in curand de ce-l de-al saptelea album de studiou al divei.

Pe langa cariera bogata care i-a dus numele si in Cartea Recordurilor pentru cea mai premiata femeie din toate timpurile ( 411 premii, inclusiv sase premii Grammy), Withney a tinut prima pagina a tabloidelor si cu tumultoasa viata personala.

Dupa toata povestea cu drogurile si dupa divortul de Bobby Brown, producatorul Clive Davis, cel care i-a descoperit pe Rod Stewart si Aretha Franklin, a declarat pentru MTV, ca diva este pregatita pentru o revenire pe scena muzicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.