LifeStar 5 Iunie 2009 15:29
Marea surpriza a celei de-a 40-a editie a renumitului festival Pinkpop (Olanda) a fost jam session-ul dintre Bruce Springsteen si solistul trupei The Killers, Brandon Flowers.
Dupa Pinkpop, The Killers se vor numara vara aceasta si printre headlinerii festivalurilor Rock am Ring, Rock Werchter, Hultsfred, T in the Park, Oxegen, Benicassim, V Festival si, bineinteles, B’ESTFEST 2009, pe 1 iulie - Ziua Zero a festivalului.

Desfasurat in perioada 30 mai-1 iunie, Pinkpop a avut un line-up de exceptie, alaturi de Bruce Springsteen & The E Street Band si de The Killers, festivalul avandu-i ca invitati si pe Franz Ferdinand, Placebo, Madness, The Kooks, Keane si Elbow. Spre deliciul zecilor de mii de fani prezenti in prima seara a festivalului, Brandon Flowers s-a urcat pe scena alaturi de Bruce Springsteen, cei doi improvizand un duet pe hitul “Thunder Road”!.O filmare a colaborarii dintre cei doi artisti este disponibila pentru fanii The Killers si pe site-ul oficial al trupei, www.thekillersmusic.com.

Dintre artistii care au fost la Pinkpop anul acesta, The Killers, Franz Ferdinand, The Ting Tings si White Lies vor fi prezenti in vara si la B’ESTFEST 2009. Alaturi de acestia, line-up-ul B’ESTFEST va mai cuprinde nume precum Santana, Moby, Motörhead, Orbital, si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.