O declaratie transanta facuta miercuri seara in direct vine sa mai spulbere un zvon. Pana la urma, Ion Tiriac si Andreea Marin nu-si vor pune pirostriile. Prezent miercuri in emisiunea "Nasul", omul de afaceri a declarat ca la varsta lui nu se mai gandeste sa oficializeze vreo relatie.

Radu Moraru l-a intrebat pe Tiriac daca are de gand sa se recasatoreasca. Raspunsul a venit prompt: "Eu, la varsta mea?" Astfel, magnatul in varsta de 66 de ani a pus capat speculatiilor legate de eventuala oficializare a relatiei amorose pe care ar avea-o cu Andreea Marin. Si cu asta s-a incheiat si joaca de-a maritisul in presa de pe urma careia vedeta TVR 1 s-a ales cu o campanie de promovare de zile mari.
Iata ce declara Zana surprizelor anul trecut spre sfarsitul lunii mai intr-un interviu publicat in ziarul Libertatea:

De mult timp se zvoneste ca intre tine si Ion Tiriac s-a infiripat o idila. E adevarat?

Andreea Marin: Imi pare rau, dar nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Refuz sa comentez acest lucru!

Am auzit ca la petrecerea revistei VIVA va tineati de mana.

A.M.: Nu ne-am tinut de mana. Uite, noi suntem foarte buni prieteni... Dar ar trebui sa va obisnuiti cu aparitiile noastre de acest fel, deoarece o sa ne mai vedeti in asemenea ipostaze si cu alte ocazii!

Da? De ce?

A.M: Mai multe nu am ce sa va spun.

E adevarat ca te-a cerut de nevasta?

A.M.: Nu va pot raspunde nici la asta! Pe de alta parte, as sublinia ca orice femeie s-ar simti mandra langa Ion Tiriac.
Aceste jumatati de raspunsuri invaluite in mister au mentinut-o pe Andreea pe prima pagina a publicatiilor, dar si in atentia televiziunilor concurente din primvara anului trecut si pana anul acesta.

UN SINGUR MARIAJ

Ion Tiriac a fost casatorit o singura data, cu o fosta handbalista a echipei Stiinta Bucuresti. Dupa divort, Ion Tiriac a avut alte doua relatii serioase, fara insa a mai face pasul spre un alt mariaj. Povestea de dragoste traita alaturi de un fotomodel american i-a adus acestuia primul mostenitor, pe Ion Alexandru. Au urmat sase ani petrecuti alaturi de o fosta ziarista, Sophye Ayad, cea care i i-a daruit pe Karim Mihai si pe Ioana. S-a scris si despre idila care ar exista intre omul de afaceri si o anume Nadia Coroi, profesoara de sport la Liceul "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti.

INCA NU SI-A GASIT PERECHEA

Cu o casatorie la activ, Andreea a divortat de sotul sau Cristian Gheorghita, motivand ca distanta i-a indepartat unul de celalalt. Dupa aproape un an si jumatate de singuratate, l-a ales drept iubit pe tanarul avocat Cosmin Corendea. Pentru ca intotdeauna discretia unei persoane publice in privinta vietii personale intarata si mai mult curiozitatea presei, s-a ajuns si la momentul in care o revista a publicat deja celebrele fotografii care o prezentau pe focoasa moldoveanca in pat impreuna cu Cosmin. Dupa Cosmin s-a vorbit despre frumoasa pereche pe care Andreea ar fi facut-o alaturi de chipesul istoric si lector universitar Adrian Cioroianu. Neconfirmata, relatia a ramas sub semnul intrebarii. Zana a mai fost cuplata de presa si cu realizatorul Robert Turcescu, dar si cu turcul Ali Ergun Ergen, directorul general al firmei care detine cele doua mall-uri din Bucuresti.

GLUMITE, GLUMITE

Invitata la emisiunea Mihaelei Tatu "De 3X femeie", Andreea Marin a glumit pe seama relatiei cu seniorul Tiriac. Cu zambetul pe buze, diva a declarat ca este in pragul maritisului si a fluturat mandra un inel de 100.000 de euro, chiar daca a afirmat dupa aceea ca este doar o buna amica a magnatului.

"IA MIREASA IN BRATE!"

In octombrie anul trecut, Ion Tiriac si Marin au venit impreuna la nunta fiului printului Sturdza. Pus pe sotii, fostul tenisman Ilie Nastase, prieten bun cu Tiriac, le-a strigat acestora: "Felicitari, domnule Tiriac!", "Casa de piatra!" si "Ia mireasa in brate!".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.