LifeStar 5 Iunie 2009 13:48
Potrivit topului intocmit anual de revista Forbes, Angelina Jolie a fost desemnata cea mai influenta vedeta din lume, informeaza UsMagazine.
Succesul filmelor in care a jucat si mediatizarea excesiva din ultima vreme, i-au adus frumoasei actrite, care a implinit astazi 34 de ani, primul loc in topul celor mai influente 100 de celebritati din lume, detronand-o pe Oprah Winfrey, care timp de doi ani a fot de neclintit din fruntea topului celor de la Forbes.

Pozitiile in clasamentul de anul acesta par sa fie alese mai degraba dupa faima decat dupa bugetul incasat in ultimul an. Astfel, cu un castig de 27 milioane de dolari, Jolie a surcalasat-o atat pe Beyonce care a castigat anul trecut 87 milioane de dolari cat si pe Tiger Woods care s-a calasat pe locul cinci cu un castig de 110 milioane de dolari.

In top ii mai gasim si pe Brad Pitt, pe locul 9, Jennifer Aniston pe 8, Will Smith, pe locul 11, Britney Spears pe 13 si trupa Coldplay pe locul 15.

Anul acesta a adus si o premiera in topul celor de la Forbes, Barack Obama fiind primul presedinte american care ajunge in clasamentul celor mai puternice celebritati din lume, acesta clasandu-se pe pozitia 49.

Forbes Top 20

1. Angelina Jolie

2. Oprah Winfrey

3. Madonna

4. Beyonce Knowles

5. Tiger Woods

6. Bruce Springsteen

7. Steven Spielberg

8. Jennifer Aniston

9. Brad Pitt

10. Kobe Bryant

11. Will Smith

12. Dr. Phil McGraw

13. Britney Spears

14. David Letterman

15. Coldplay

16. Adam Sandler

17. Harrison Ford

18. Michael Jordan

19. LeBron James

20. Tom Cruise


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.