LifeStar 4 Iunie 2009 03:52
La scurt timp dupa ce Petre Roman a aflat ca va fi din nou tatic, la 63 de ani - iubita acestuia, cantareata Silvia Chifiriuc, fiind insarcinata in patru luni - fostul premier a decis sa-si puna pirostriile si s-o ia de nevasta pe cantareata. Acest lucru care se va intampla in acest weekend, ceremonia religioasa urmand sa aiba loc la Manastirea Snagov.
Vestea ca Silvia, in varsta de 37 de ani, va naste la sfarsitul acestui an un baietel l-a determinat pe politician sa stabileasca data nuntii. Astfel, cununia civila va avea loc vineri, cel mai probabil in locuinta unor prieteni ai mirelui, deoarece fostul premier vrea sa tina totul secret, preferandu-se aceasta varianta in locul oficializarii relatiei la primarie.

Cuplul Roman-Chifiriuc va avea sambata o zi plina, caci atunci se va desfasura ceremonia religioasa la Manastirea Snagov, situata pe o insula, nasii fiind omul de afaceri Dinu Patriciu si sotia acestuia. Mirii vor ajunge pe insula la bordul unui vaporas, apoi vor pleca tot pe apa spre resedinta lui Dinu Patriciu situata pe malul lacului Snagov, acolo unde se va tine petrecerea intr-un cadru restrans.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.