LifeStar 4 Iunie 2009 03:42
Lazarus poate dormi linistit de acum incolo, pentru a a reusit sa-si gaseasca, in sfarsit, o sexy-asistenta. Din sute de fete care au ravnit la postul de la Kanal D, numai una l-a cucerit pe investigator si a capatat slujba.
In editita de marti a emisiunii “Lazarus Show”, ora 22:00, gazda emisiunii a desemnat-o pe Alina Radu prima asistenta cu drepturi depline dintre cele patru viitoare partenere de platou.

Dupa ce sute de fete s-au prezentat la castingul pentru emisiunea “Lazarus Show”, spre dezamagirea vedetei Kanal D, niciuna dintre fetele prezentate nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lui, Lazarus declarand ca a sperat ca-si va gasi sufletul pereche pentru emisiune.

Dintre toate candidatele, gazda emisiunii a ales cateva finaliste pe care le-a invitat in emisiune si le-a supus unor probe de lucru, urmand ca pe viitor sa le aleaga pe cele mai potrivite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.