LifeStar 4 Iunie 2009 03:39
Fosta zana a surprizelor nu a reusit sa-l farmece cu zambetul ei gingas pe guralivul Mircea Badea, ba chiar a reusit sa-i starneasca acestuia o pofta nebuna de a face glume pe seama ei.
De vina pentru momentul hazliu din emisiunea “In gura presei” a fost o revista pentru barbati care o avea pe coperta pe Andreea Marin. Exasperat de faptul ca trebuie sa dea bani pe o publicatie pentru a admira un pictorial ce se voia sexi cu nevasta lui Banica jr, dar care pe el l-a dezgustat, Badea nu a ezitat sa o atace pe “zana” nici pentru rezultatele slabe inregistrate cu teledonul UNICEF.

De multi ani incoace, singurele dive pe care se bat revistele din Romania, atat cele destinate femeilor, dar si cele pentru barbati sunt Andreea Marin, Mihaela Radulescu si Andreea Raicu. S-a intamplat in multe randuri ca una si aceeasi vedeta sa fie pe copertile majoritatii publicatiilor colorate, situatie deranjanta pentru consumatorii de presa. Daca Mihaela Radulescu a iesit oarecum din atentia revistelor, desi, luna trecuta, toate o aveau pe coperta si tratau acelasi subiect - decizia ei de a parasi tara- , acum, Andreea Marin a captat atentia tuturor.

Teledonul UNICEF a fost un motiv suficient de puternic pentru ca fosta “zana a surprizelor” sa zambeasca gingas de pe coperta catorva reviste si ziare colorate. Una dintre ele, FHM, a reusit sa-l scoata din sarite pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3, exprimandu-si, fara perdea, parerea nu tocmai elogioasa la adresa Andreei Marin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.