LifeStar 4 Iunie 2009 03:38
Sefii casei de productie care realizeaza emisiunea Pact cu diavolita pentru Kanal D au chemat-o, aseara, la discutii pe Oana Zavoranu, subiectul fiind recentul scandal in care vedeta este implicata impotriva Monicai Columbeanu.
Sedinta, ne-au declarat surse din interiorul televiziunii, a avut ca scop luarea unei decizii in ce priveste difuzarea scenelor din emisiune in care moderatoarea o ataca verbal, intr-un mod extrem de dur, pe sotia lui Columbeanu.

La intrunire au participat si membri din conducerea Kanal D, care urmau sa se puna de acord cu bosii casei de productie in privinta riscurilor la care postul s-ar expunde prin difuzarea scenelor vulgare.

Conform surselor noastre, chiar daca se va hotari ca scenele sa fie difuzate pe post, ele nu pot fi redate in intregime, intrucat incalca flagrant prevederile CNA, iar o amenda ar fi iminenta. Pe de alta parte, audienta productiei, destul de ridicata pana acum, ar avea si mai mult de castigat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.