LifeStar 4 Iunie 2009 14:28
New Moon, cel de-al doilea film din seria Twilight si-a anuntat lansarea oficiala pe 20 noiembrie a.c.Pentru a ne mai potoli setea, producatorii au lansat saptamana aceasta trailer-ul official, spre deliciul milioanelor de fani ai peliculei romantice cu vampiri.

Cea de-a doua parte a ecranizarii romanului scriitoarei Stephanie Meyer, vine cu numeroase schimbari de situatie, culminand cu plecarea lui Edward Cullen impreuna cu familia sa din Forks. Bella Swan devastata de pierderea lui Edward, isi regaseste sensul vietii in prietenia cu americanul nativ Jacob Black. Impreuna se ocupa cu repararea motocicletelor vechi si invata sa pacaleasca moartea. Un personaj nou in trailer este Edi Gathegi, Laurent, un vampire afro-american care descopera putearea exceptionala a haitei de lupi. Efectele vizuale din New Moon sunt mai light decat in prima parte, axate pe portretizarea si puterea de locomotie supraomeneasca a lui Jacob si a tribului Quileute.

Trailerul filmului New Moon a fost prezentat in premiera la MTV Movie Awards 2009, unde pelicula Twilight a obtinut nu mai putin de cinci premii la Gala MTV Movie Awards, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun sarut si cea mai buna bataie. Acesta ii are in rolurile prncipale pe aceeasi Robert Pattinson (Edward Cullen) si Kristen Stewart (Bella Swan) si Taylor Lautner (Jacob Black), care intregeste trio-ul.

Filmul este o productie Chris Weitz, cunoscut pentru pelicula din 2002, About a Boy. Alaturi de el in echipa de productie se mai numara si cineastul Javier Aguirresarobe, producatorii Wyck Godfrey si Mark Morgan si co-producatorul Bill Bannerman. Scenariul a fost scris de Melissa Rosenberg in colaborare cu autoarea Stephanie Meyer, iar muzica originala ii apartine lui Alexandre Desplat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.